Bereidingsadvies

Onze producten zijn met veel zorg bereid en vooral voor de horeca zeer gebruiksvriendelijk.

Zo zijn onze producten per stuk/portie vacuüm verpakt en in water te verwarmen.

Bereidingswijze Gehaktbal ± 130 gr.

Verwarm de ontdooide gehaktbal in de magnetron (in verpakking), op een schoteltje gedurende:
± 90 sec. (900 w) ± 60 sec.. (1000 w)

of au bain-marie (in verpakking, warm water ± 80 graden) gedurende ± 20 min.

Bijkomend voordeel, jus voor de gehaktballen is niet meer nodig!

 

Bereidingswijze rookworst ± 125 gr.

Au bain-marie (in verpakking, warm water ± 80 graden) gedurende ± 20 min.

Bij het verwijderen van de verpakking, meteen de 2 uiteinden van de rookworst verwijderen in verband met clipjes.

Tip: U kunt bovenstaande producten in de verpakking versneld ontdooien door ze 15 min. in koud water te leggen.

 

Benny’s Vleesservice wenst u alvast smakelijk eten!

Bedrijfsgegevens

Handelsregister 09128230
BTW-ID nr. NL 001342493B53
IBAN nr. NL69 KNAB 0257 6156 28

Copyright Benny's Vleesservice | Ontwerp en realisatie 2Special