Bereidingsadvies
Onze producten zijn met veel zorg bereid en vooral voor de horeca zeer gebruiksvriendelijk.
Zo zijn onze producten per stuk/portie vacuüm verpakt en in water te verwarmen.
Bereidingswijze Gehaktbal ± 130 gr. vacuüm verpakt
Verwarm de ontdooide gehaktbal in de magnetron (in verpakking), op een schoteltje gedurende:
± 90 sec. (900 w) ± 60 sec.. (1000 w)
of au bain-marie (in verpakking, ontdooid in warm water ± 80℃) gedurende ± 20 min.
Bijkomend voordeel, jus voor de gehaktballen is niet meer nodig!
Bereidingswijze Gehaktballetjes in saus/naturel vacuüm verpakt
Au bain-marie (in verpakking, ontdooid in warm water ± 80℃) gedurende ± 20 min.
Bereidingswijze Worstenbroodjes
Verwarm de worstenbroodjes ontdooid, in een voorverwarmde oven op 180℃ gedurende 5 minuten.
Verwarm de worstenbroodjes ontdooid, in de Airfryer op 180℃ gedurende 5 minuten.
Tip: U kunt bovenstaande vacuüm verpakte producten in de verpakking versneld ontdooien door ze 15 min. in koud water te leggen.
Benny’s Vleesservice wenst u alvast smakelijk eten!
Bedrijfsgegevens
Handelsregister 09128230
BTW-ID nr. NL 001342493B53
IBAN nr. NL69 KNAB 0257 6156 28
Privacy
Volg ons op Facebook
Copyright Benny's Vleesservice | Ontwerp en realisatie 2Special