Horeca producten

Het dagverse, hygiënisch verpakt vlees is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in een koelwagen vervoerd waarin de temperatuur maximaal 7 graden is.

Ons aanbod aan vacuüm verpakte producten

  • Gehaktballetjes in satésaus per 9 stuks
  • Gehaktbal voorgebakken
  • Beenham per 2 stuks
  • Kip-saté in satésaus

Bereidingsadvies

Onze producten zijn met veel zorg bereid en vooral voor de horeca zeer gebruiksvriendelijk.

Zo zijn onze producten per stuk/portie vacuüm verpakt en in water te verwarmen.

Bereidingswijze Gehaktbal ± 130 gr.

Verwarm de ontdooide gehaktbal in de magnetron (in verpakking), op een schoteltje gedurende:
± 90 sec. (900 w) ± 60 sec.. (1000 w)

of au bain-marie (in verpakking, warm water ± 80 graden) gedurende ± 20 min.

Bijkomend voordeel, jus voor de gehaktballen is niet meer nodig!

 

Bereidingswijze rookworst ± 125 gr.

Verwarm de ontdooide rookworst in de magnetron (in verpakking), op een schoteltje gedurende: 60 sec. in de magnetron! (900W)
Daarna voelen of de rookworst warm is.
Is dit niet het geval, dan per 10 sec. opbouwen tot de rookworst warm is.

of au bain-marie (in verpakking, warm water ± 80 graden) gedurende ± 20 min.

Bij het verwijderen van de verpakking, meteen de 2 uiteinden van de rookworst verwijderen in verband met clipjes.

 

Benny’s Vleesservice wenst u alvast smakelijk eten!

Bedrijfsgegevens

Handelsregister 09128230
BTW nr. NL 0936.31.054.B.01
IBAN: NL69 KNAB 0257 6156 28

Privacy

Privacybeleid

Copyright Benny's Vleesservice | Ontwerp en realisatie 2Special